Înlocuire și rambursare

ÎNLOCUIREA ARTICOLULUI


TERMEN DE ÎNLOCUIRE

Puteți înlocui articolul în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care articolul devine proprietatea dvs.

ÎNLOCUIRE

În cazul în care, după primirea articolului, observati că v-am trimis un articol greșit sau deteriorat, puteți înlocui acest articol pe cheltuiala noastră.
Condiția de înlocuire a articolului pe cheltuiala noastră este de a ne returna articolul exclusiv prin Fan Courier.
În cazul în care ne trimiteți articolul printr-un alt serviciu de curierat, expedierea nu va fi primită, ci vă va fi returnată, caz în care toate costurile de expediere și returnare vor fi pe cheltuiala dvs.
Puteți să ne returnați articolul printr-un alt serviciu de curierat, dar pe cheltuiala dvs.
Trimiteți articolul la adresa, Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West, cu o indicație a problemei apărute, împreună cu factura, adică dovada achiziției.
De asemenea, puteți înlocui articolul venind la magazinul nostru - Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West.
Articolul nu poate fi schimbat dacă este purtat - ceea ce poate fi determinat de expertiză.


ÎNLOCUIREA (dacă doriți un alt model sau dimensiune)

Pentru a schimba bunurile, este necesar să completați formularul de schimb, pe care îl puteți descărca în partea de jos a paginii sau să solicitați acest aspect prin intermediul formularului de contact.
Pe baza formularului de înlocuire trimis anterior, vom verifica disponibilitatea articolului de înlocuire dorit.
Trimiteți articolul la următoarea adresă: Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D , Et 1 Magazin Nine West, împreună cu factura.
De asemenea, puteți înlocui articolul venind la magazinul nostru - Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West.
Înlocuirea unui articol pentru un alt model sau altă dimensiune este posibilă numai dacă articolul  este nedeteriorat și nu este purtat.

RAMBURSARE (dacă doriți o rambursare)

Pentru a obține o rambursare, trebuie să completați Formularul de reziliere unilaterală a contractului, pe care îl puteți descărca în partea de jos a paginii sau solicita prin formularul de contact.
Returul articolului achiziționat trebuie efectuat fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
La returnarea articolului comandat, costul poștal este suportat de către client, iar articolul este trimis prin serviciul de curierat la alegere și în condițiile care se potrivesc clientului.
Starea articolului returnat este responsabilitatea exclusivă a cumpărătorului.

La trimiterea articolului, este necesar să ne precizați adresa:
NINE WEST - WEST TEAM FASHION SRL
Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West

Vă rugăm să rețineți că serviciul de curierat durează aproximativ 3 zile lucrătoare pentru a transporta coletul în fiecare direcție și vă cerem răbdare în timp ce procesăm solicitarea dvs. de înlocuire sau rambursare.
Puteți găsi alte condiții comerciale ale magazinului online Nine West la acest link.
Puteți descărca formularul de înlocuire a produsului aici.