Termeni si conditii


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Nine West (ninewest.com.ro).

Site-ul Nine West (ninewest.com.ro) este operat de societatea:

WEST TEAM FASHION SRL
Strada Elena Ghiba Birta Nr. 32A, Ap. 15, Judet Arad
CUI 37867681
Nr. de ordine in registrul comertului J2/1255/29.06.2017
Capital fondator 200 RON

Achiziționarea prin intermediul magazinului nostru online este considerată vânzare la distanță.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Nine West (ninewest.com.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Nine West (ninewest.com.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține "Marca de Încredere", cu link către standarde: https://trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro/?section=magazine.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Produsele vândute pe site-ul nostru au o garanție legală de conformitate. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Deținem drepturile de utilizare a fotografiilor de pe site-ul nostru. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
La această adresă de e-mail info@ninewest.com.ro puteți raporta o posibilă încălcare a drepturilor de autor pe site-ul nostru.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Achiziționarea prin intermediul magazinului nostru online este considerată vânzare la distanță.
În conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor și OUG 34/2014, consumatorul / cumpărătorul are dreptul să se retragă din contractul încheiat la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără a da un motiv.
În cazul unui contract de vânzare a bunurilor, perioada de 14 zile se calculează din momentul în care bunurile devin proprietatea consumatorului, adică un terț desemnat de consumator, care nu este transportator.
Consumatorul își exercită dreptul de a se retrage din contract printr-o declarație pe care o poate da pe un formular special pentru retragerea dintr-un contract la distanță.
Puteți găsi formularul de retragere aici.
Acest formular de retragere este doar un exemplu, nu este obligatoriu.
Puteți retrage din contractul cu o altă declarație, dar lipsită de ambiguitate.
Este datoria cumpărătorului să demonstreze că a dat o declarație de retragere din contract.
Formularul / declarația de retragere a contractului are efect juridic din ziua în care este trimis comerciantului.
Consumatorul este obligat să returneze bunurile comerciantului sau unei persoane autorizate de comerciant, fără întârziere, și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la ziua în care a trimis formularul de retragere. La bunuri trebuie atașată factura sau dovada achiziției.
Puteți să ne returnați mărfurile prin orice serviciu de curierat, pentru că le returnați pe cheltuiala dvs.
După o perioadă de 14 zile calendaristice, dreptul consumatorului de a se retrage din contract încetează.
În cazul retragerii din contract, consumatorul are dreptul la o rambursare. Suma bunurilor plătite este returnată cumpărătorului la primirea produsului și după ce se stabilește că produsul nu este deteriorat și ca produsul este corect.
Consumatorul nu poate returna articolul la unitatea de vânzare cu amănuntul din proprie inițiativă. De asemenea, consumatorul nu poate cere o rambursare mergând la o unitate de vânzare cu amănuntul.
Comerciantul este obligat să restituie consumatorului fără întârziere suma plătită de consumator în temeiul contractului și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data primirii declarației de retragere și după primirea produsului.
Comerciantul are dreptul de a refuza returnarea sumei plătite dacă stabilește că bunurile returnate nu sunt în stare bună.
În cazul în care se constată că un defect sau o deteriorare a bunurilor a survenit din vina consumatorului și consumatorul refuză rambursarea pentru valoarea redusă a bunurilor, rambursarea va fi refuzată, iar bunurile vor fi returnate cumpărătorului la cheltuiala lui.

Înlocuire și rambursare

ÎNLOCUIREA ARTICOLULUI

TERMEN DE ÎNLOCUIRE

Puteți înlocui articolul în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care articolul devine proprietatea dvs.

ÎNLOCUIRE

În cazul în care, după primirea articolului, observati că v-am trimis un articol greșit sau deteriorat, puteți înlocui acest articol pe cheltuiala noastră.
Condiția de înlocuire a articolului pe cheltuiala noastră este de a ne returna articolul exclusiv prin Fan Courier.
În cazul în care ne trimiteți articolul printr-un alt serviciu de curierat, expedierea nu va fi primită, ci vă va fi returnată, caz în care toate costurile de expediere și returnare vor fi pe cheltuiala dvs.
Puteți să ne returnați articolul printr-un alt serviciu de curierat, dar pe cheltuiala dvs.
Trimiteți articolul la adresa, Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West, cu o indicație a problemei apărute, împreună cu factura, adică dovada achiziției.
De asemenea, puteți înlocui articolul venind la magazinul nostru - Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West.
Articolul nu poate fi schimbat dacă este purtat - ceea ce poate fi determinat de expertiză.

ÎNLOCUIREA (dacă doriți un alt model sau dimensiune)

Pentru a schimba bunurile, este necesar să completați formularul de schimb, pe care îl puteți descărca în partea de jos a paginii sau să solicitați acest aspect prin intermediul formularului de contact.
Pe baza formularului de înlocuire trimis anterior, vom verifica disponibilitatea articolului de înlocuire dorit.
Trimiteți articolul la următoarea adresă: Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West, împreună cu factura.
De asemenea, puteți înlocui articolul venind la magazinul nostru - Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West.
Înlocuirea unui articol pentru un alt model sau altă dimensiune este posibilă numai dacă articolul  este nedeteriorat și nu este purtat.

RAMBURSARE (dacă doriți o rambursare)

Pentru a obține o rambursare, trebuie să completați Formularul de reziliere unilaterală a contractului, pe care îl puteți descărca în partea aici.
Returul articolului achiziționat trebuie efectuat fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
La returnarea articolului comandat, costul poștal este suportat de către client, iar articolul este trimis prin serviciul de curierat la alegere și în condițiile care se potrivesc clientului.
Starea articolului returnat este responsabilitatea exclusivă a cumpărătorului.
La trimiterea articolului, este necesar să ne precizați adresa:
NINE WEST - WEST TEAM FASHION SRL
Soseaua Bucuresti Ploiesti nr 42D, Baneasa Shopping City Et 1, Magazin Nine West
Vă rugăm să rețineți că serviciul de curierat durează aproximativ 3 zile lucrătoare pentru a transporta coletul în fiecare direcție și vă cerem răbdare în timp ce procesăm solicitarea dvs. de înlocuire sau rambursare.
Puteți găsi alte condiții comerciale ale magazinului online Nine West la acest link.
Puteți descărca formularul de înlocuire a produsului aici.

Transport si retururi

LIVRARE

Livrăm marfa numai în România și numai în locurile pe care serviciul de curierat FAN Courier le oferă fără taxe suplimentare. Verificați lista înainte de a comanda mărfuri, la următorul link. Livrarea se face prin serviciul de curierat FAN Courier și numai în zilele lucrătoare de la (08-16). Serviciul de curierat livrează articolele comandate în termen de 8 zile lucrătoare. În timpul promoțiilor, este posibil un timp de livrare mai mare. De obicei, mărfurile sunt livrate în 2 până la 3 zile. Pentru a determina timpul exact de livrare, Cumpărătorul va fi contactat de un curier autorizat.
La cumpărare, vă rugăm să lăsați numărul de telefon sau mobil, astfel încât curierul să vă poată contacta în caz de nevoie.
Livrarea este gratuită pentru suma de achiziție peste 250 RON, iar pentru sumele mai mici de 250 RON livrarea se percepe în sumă de 25 RON.
Dacă după 20 de zile de la plasarea comenzii dvs. nu primiți nici o notificare cu privire la starea comenzii sau a livrării, vă rugăm să contactați info@ninewest.com.ro, astfel încât să putem lua măsurile necesare pentru a găsi sau trimite un înlocuitor.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu livra produsul comandat în caz de lipsă în depozit, eroare din fabrică sau din cauza unei erori tehnice. În acest caz, Vânzătorul va informa Cumpărătorul și îi va oferi un produs alternativ din oferta sa. Vânzătorul nu este responsabil dacă Cumpărătorul nu primește o notificare din cauza unei erori tehnice (e-mail în folderul spam sau similar).
În cazul în care Cumpărătorul nu este prezent la adresa indicată în timpul livrării, produsele cumpărate pot fi ridicate de un alt adult specificat de Cumpărător în comandă.
Este recomandat să inspectați vizual coletul la preluarea transportului. Dacă observați că pachetul este deteriorat semnificativ și bănuiți că și produsul este deteriorat, refuzați să acceptați expedierea și să ne anunțați imediat prin e-mail la info@ninewest.com.ro sau sunând la 0738 832 898.

RETURNAREA FONDURILOR

 În cazul retragerii din contract, consumatorul are dreptul la o rambursare sau schimb pentru alt produs. Suma mărfurilor plătite este returnată cumpărătorului la primirea produsului, pe care îl returnează din cauza retragerii din contract, cu condiția să se stabilească faptul că produsul nu este deteriorat, adică. corect.
Comerciantul este obligat să restituie consumatorului fără întârziere suma plătită de consumator în temeiul contractului și nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data primirii declarației de retragere sau de la primirea produsului returnat de client din cauza retragerea din contract.
Costurile de returnare a bunurilor sunt suportate de cumpărător, cu excepția cazurilor în care cumpărătorul a primit un articol defect sau incorect.

PROCEDURA DE RETURNAREA FONDURILOR

Pentru a face o rambursare, avem nevoie de următoarele informații:

  • Datele dvs. personale;
  • Numărul facturii de cumpărare (ați primit factura împreună cu produsul achiziționat);
  • Numărul contului curent, la care vor fi plătite fondurile;

Ne puteți furniza informațiile solicitate completând formularul de contact (faceți clic pe link).
Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți trimite o cerere de rambursare prin formularul de contact, ne puteți contacta prin telefon 0738 832 898.
De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare, ne puteți contacta oricând prin același număr de telefon.
WEST TEAM FASHION SRL

Metode de plata

Nine West (ninewest.com.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:
Plata in sistem ramburs
In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Reclamații și obiecții

Puteți depune plângeri/reclamații și obiecții în scris prin e-mail sau prin poștă obișnuită sau prin telefon:
WEST TEAM FASHION SRL
Strada Elena Ghiba Birta Nr. 32A, Ap. 15, Judet Arad
info@ninewest.com.ro
Tel: 0738 832 898
Responsabilitatea pentru defectele materiale ale produsului revine comerciantului timp de 24 de luni. În primele 6 luni de la cumpărare, comerciantul suportă costul expertizei dacă expertiza este necesară pentru a dovedi defectul material.

Dacă aveți o problemă cu comanda, pe care nu ați putut să o rezolvați în mod obișnuit, ne puteți contacta prin e-mail conciliere@ninewest.com.ro
Persoana care se ocupă de concilierea internă este Monica Sulugiu.

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului la info@ninewest.com.roNine West (ninewest.com.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Nine West (ninewest.com.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Nine West (ninewest.com.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul companiei Nine West (ninewest.com.ro) depune eforturi constante pentru a menține acuratețea informațiilor de pe site, dar uneori sunt posibile greșeli neintenționate. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Administratorul Nine West (ninewest.com.ro) își rezervă dreptul de a modifica oricând structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Nine West (ninewest.com.ro).

De asemenea, își rezervă dreptul de a rezilia temporar sau permanent, parțial sau complet, serviciile disponibile publicului prin intermediul acestui site web, fără nicio notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@ninewest.com.ro.